تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
اولینش

اولینش

شهرنت / اپليکيشن شهرنت

شهرنت / اپليکيشن شهرنت

مشتريان مي توانند بدون حضور در شعب بانک و از طريق مراجعه به اين کيوسک ها که برخي به صورت 24 ساعته فعاليت دارند از خدماتي نظير:

  1. امکان تعويض کارت هاي بانکي در پيشخوان ها
  2. امکان صورت حساب هاي بانکي و گواهي تمکن مالي به وسيله دستگاه هاي VTMوRTM
  3. ارائه خدمات صندوق امانات بانک شهر
  4. امکان ارائه دستگاه هاي کارت خوان(POS) بانک شهر به صاحبان مشاغل توسط راهبران
  5. صدور آني کارت هديه،
  6. دسترسي به خدمات اينترنتي بانک شهر
  7. خدمات مبتني بر کارت
  8. امکان وصول چک هاي بانک شهر در هر ساعت از شبانه روز
  9. ارايه صورت حساب بانکي با مٌهر خيس به مشتريان در پيشخوان‌هايي که داراي دستگاه‌هاي خودبانک (VTM) و ( RTM) هستند،مشتريان با مراجعه به پيشخوان هاي مستقر بانک شهر در سراسر کشور امکان دريافت صورتحساب بانکي با مهر چاپي بانک ويا به اصطلاح مهر خيس بانکي که در شعب بانک پس از پايان عمليات بانکي بر روي صورتحساب هاي مشتريان درج مي گردد را دارا مي باشند.
  10. سرمايه گذاري در صندوق گنجينه زرين و امکان دسترسي به اطلاعات حساب در هر ساعت از شبانه روز از طريق پيشخوان هاي شهرنت بانک شهر
  11. واريز وجه به حساب و ساير خدمات قابل ارائه بر روي خودپردازها استفاده کنند و در صورت بروز هر گونه مشکل در لحظه و از طريق ارتباط صوتي/ تصويري زنده با سامانه مرکز تماس مشتريان اقدام به طرح سوال و رفع مشکلات مربوطه کنند.
  12. شارژ کارت شهروندي (City Pay) از طريق دستگاه هاي وب کيوسک (Web Kiosk)

 

شهرنت شبکه اجتماعي خريد و فروش کالا و خدمات. شهرنت فروشگاهي به وسعت شهر شماست. در اپليکيشن شهرنت شما مي توانيد با توليد محتوا و به ازاي لايک و کامنت هاي دريافتي خود درآمد مستقيم ريالي داشته باشيد.

بانک شهر با همکاري شرکت توسعه و نوآوري شهر با تهيه زيرساخت سخت‌افزاري و نرم‌افزاري مناسب امکان ارائه خدمات بانکي الکترونيک را بانام شهرنت ميسر ساخته است. اين ابزارها با توجه به نيازهاي کاربران به‌گونه‌اي طراحي‌شده تا با فراهم آوردن کانال‌هاي ارتباطي مختلف همانند رايانه، تلفن همراه و مانند آن‌ها نيازهاي گوناگون شمارا برآورده نمايد. بانک شهر در راستاي ارائه خدمات خارج از شعب خود، تحت پوشش اولين شعبه مجازي بانک شهر اقدام به ايجاد پيشخوان‌هاي شهرنت کرده است.

گسترش روزافزون تعداد پيشخوان‌ها، تعداد راهبران و تجهيزات آن‌ها و ضرورت فعاليت مستمر شبانه‌روزي جهت ارائه بهترين خدمات به شهروندان، مستلزم سازماني منسجم و کارآمد است بنام شرکت توسعه ونوآوري شهر که به‌طور مستقل و با همکاري و بهره‌گيري از نيروهاي تخصصي و کارشناسان خبره در آن وبه‌عنوان طراح و مجري پروژه پيشخوان‌هاي شهرنت است، به کار مي‌پردازد.

کيوسک‌هاي بانکداري الکترونيک موسوم به «پيشخوان‌هاي شهرنت» جهت تحقق هدف ارائه خدمات شبانه‌روزي خارج از شعبه طراحي و راه‌اندازي شده است. خدمات ارائه‌شده در کيوسک‌هاي شهرنت به شما مشتريان عزيز کمک مي‌کند تا بدون حضور در شعب بانک و از طريق مراجعه به اين کيوسک‌ها که به‌صورت 24 ساعته فعاليت دارند از خدمات بانکي بهره‌مند گرديد. يکي از خصوصيات منحصربه‌فرد اين پروژه در مقايسه با پروژه‌هاي مشابه امکان استقرار کيوسک‌ها در محيط‌هاي پررفت‌وآمد و مکان‌هاي ويژه خارج از شعبه است. ازجمله اين مکان‌ها مي‌توان به پايانه‌ها، فرودگاه‌ها، حاشيه ميدان‌هاي شهر، پارک‌ها و مجتمع‌هاي تجاري واداري اشاره کرد.

 

 

 

 

موضوع :
برچسب ها : شهرنت,/,اپلیکیشن,شهرنت,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در سه شنبه 7 ارديبهشت 1400ساعت 12:27 توسط صدرا | تعداد بازديد : 109 | |

وب اپليکيشن (Web Application) چيست؟

وب اپليکيشن (Web Application) چيست؟

در اين مقاله سعي شده بصورت کامل جنبه هاي مختلف وب اپليکيشن و کار بردهاي آن مورد بررسي قرار گيرد و همچنين به چند سوال شما مثل: وب اپليکيشن چيست؟ تفاوت وب اپليکيشن و وبسايت چيست؟ تفاوت وب اپليکيشن و اپليکيشن چيست؟  ويژگي هاي وب اپليکيشن چيست؟ و… پاسخ داده خواهد شد.

 

در سال 2015 براي اولين بار گوگل از طرح جديد خود به نام وب اپليکيشن (Web Application (PWA رو نمايي کرد. PWA که کوتاه شده عبارت (Progressive Web Apps) است به معناي اپليکيشن تحت وب پيش رونده يا وب اپليکيشن است.

وب اپليکيشن يا اپليکيشن تحت وب، ترکيبي از وب سايت و اپليکيشن هستند. نرم افزاري است که با استفاده از مرورگر وب و از طريق شبکه هاي محلي يا اينترنت مورد استفاده قرار مي گيرد. در اصل، وب اپليکيشن ها برنامه هايي هستند که تنها از طريق وب قابل استفاده هستند. بيشتر به عملکرد و کارکرد وب اپليکيشن ها توجه مي شود و محتواي آن ها چندان اهميت ندارد و معمولا پر محتوا نيستند. به طور مثال، سرويس Gmail يک وب اپليکيشن معروف استوب اپليکيشن ها امکان دسترسي به اطلاعات کسب و کارها را از هر مکاني و در هر زماني از شبانه روز، براي کاربران اينترنتي فراهم مي کنند

از نمونه هاي بسيار قدرتمند وب اپليکيشن مي توان به webmaster گوگل اشاره نمود که اطلاعات بسيار ريز و متفاوت را از سايت جمع آوري مي نمايد، و پس از کنار هم گذاشتن آنها و تجزيه تحليل آنها اطلاعات بسيار با ارزش و قدرتمندي را به صاحبان سايت ها ارائه مي دهدصاحبان سايت ها با مطالعه اين اطلاعات و نمودار ها، استقبال از سايت، صفحات پربازديد، کلمات کليدي، موقعيت مکاني بازديدکنندگان و … را متوجه شده و از آنها استفاده مي نمايد و با بهره گيري از اين اطلاعات درآمد هاي بيشتري را کسب مي نمايد.

به عبارتي ديگر گوگل با ارائه اين طرح بي نظير به شما اين قابليت را مي دهد تا با استفاده از اپليکيشن تحت وب، يک وب سايت داشته باشيد که کارکرد آن کاملا مشابه اپليکيشن است. به بياني ديگر مي توان اين چنين وب اپليکيشن را تعريف کردوب اپليکيشن (Web app) برنامه يا نرم افزاري است که از طريق مرورگر ها و اينترنت در اختيار کاربران قرار مي گيرد. نرم افزارهاي Web app بر روي يک سرور قرار مي گيرند و کاربر از طريق آدرس ip  يا URL  به قسمت هاي مختلف Web app دسترسي خواهد داشت.

تفاوت وب اپليکيشن و وب سايت در چيست؟

 

در مورد فرق وب اپليکيشن با وب سايت ديدگاه ها مختلف و گاهي اوقات تفاوت هاي بسيار ظريف وجود دارد که غالبا تشخيص تفاوت هارا بسيار پيچيده ميکند.

وب اپليکيشن يک نرم افزار کاربردي است که پس از بررسي و تجزيه تحليل يک مجموعه و مشخص کردن دقيق نقش ها، عملکردها، عمل گرها و روال ها براي آن مجموعه طراحي مي شود و قابل ارائه در شبکه داخلي و اينترنت مي باشد. بنابراين باتوجه به نياز وب اپليکيشن به شناخت مجموعه و تجزيه تحليل، طراحي و پياده سازي آن مدت زمان بيشتري نياز دارد و هزينه بيشتري را هم صرف مي کند.

وب سايت فضايي از اينترنت است که بر روي يک سرور قرار گرفته و بر محتوا تاکيد مي کنند اما وب اپليکيشن ها بر عملکرد، کارکرد و تعامل تمرکز دارند. همچنين در وب سايت، دسته بندي مخاطب وجود ندارد و همه کاربران مي توانند به يک نسبت از محتويات وب سايت بهره مند شوند به عبارت ديگر يک مطلب را براي همه به طور يکسان نشان مي دهد اما يک وب اپليکيشن بر اساس تعاملاتي که با کاربر داشته است، اطلاعات را پردازش مي کند و به کاربر نمايش مي دهد. يعني مطالب نمايش داده شده براي هر کاربر بر اساس سن، علاقه، جنسيت، و… مي تواند متفاوت با ديگر کاربران باشد.

شايد با اين مثال بيشتر به اين تفاوت پي ببريم: يک پزشک يک وب سايت دارد و يک سري اطلاعات را از کاربر دريافت مي کند و سپس يک سري خدمات را به آنها ارائه ميدهد. مثلا پس از ثبت نام کاربر در سايت، کاربر مي تواند سوال هاي پزشکي خود را بپرسد و پزشک به آنها پاسخ دهد.

شهرنت شبکه اجتماعي خريد و فروش کالا و خدمات. شهرنت فروشگاهي به وسعت شهر شماست. شهرنت در اپليکيشن شهرنت شما مي توانيد با توليد محتوا و به ازاي لايک و کامنت هاي دريافتي خود درآمد مستقيم ريالي داشته باشيد.

 

پس از مدتي پزشک اطلاعاتي از بيماران و کاربران سايت خود دارد، که مي تواند با طراحي يک وب اپليکيشن به تجزيه و تحليل آماري اين اطلاعات بپردازد و باتوجه به سن و جنسيت و موقعيت مکاني زندگي بيماران و مشکلاتي که براي آنها رخ داده است و در سايت سوال نموده اند، به شناخت بيماري و روش هاي درمان بهينه تر برسد و يا اينکه رخداد عوارض ديگر را پيش بيني نموده و به بيمار اطلاع بدهد و يا اينکه با توجه به مشکلات بيمار راهنمايي هاي دقيق تري را ارائه نمايد.

يک کاربر براي اينکه بتواند اطلاعات يک وب سايت را مشاهده يا از آن استفاده کند، بايستي حتما به اينترنت متصل شود اما در وب اپيليکيشن اين چنين نيست. تنها يک بار کافي است تا وب اپليکيشن بارگذاري شود، سپس کاربر مي تواند به صورت آفلاين هم به آن دسترسي داشته باشد.

وب اپليکيشن (web app) و اپليکيشن موبايل چه تفاوتي بايکديگر دارند؟

 

چند سال قبل اپليکيشن واژه اي نامانوس بود که در زندگي روزمره ما کاربرد زيادي نداشت اما امروز زندگي بدون اپليکيشن ها خيلي سخت خواهد بود. همه ما در طول روز از اپليکيشن هاي مختلف جهت اهداف گوناگون استفاده مي کنيم و هرچه در اين باره ياد بگيريم برايمان جذابيت دارد. حقيقت اين است که دنياي فناوري هر روز محصول جديدي به بازار مي دهد که نام و تعريف خاص خودش را دارد با فراگيري اين مفاهيم مي توانيم با راحتي بيشتري نيازهايمان را برآورده کنيم. وب اپليکيشن و اپ موبايل دومفهوم بسيار نزديک هستند که در متن زير به تفاوتهاي آن ميپردازيم.

اپ موبايل برنامه اي است که توسط متخصصان طراحي و پياده سازي شده تا بر روي موبايل، تبلت و ساير دستگاه هاي موبايل مورد استفاده قرار بگيرد. اين نرم افزار براي کاربران نهايي تلفن هوشمند طراحي شده و از اين رو سادگي استفاده و ساختار قابل فهم براي آن از اهميت بالايي برخوردار است که هم در برنامه نويسي و هم طراحي بايد رعايت شود.

براي دريافت اپ موبايل بايد حتما به سرويس اينترنت دسترسي داشته باشيد. اما Web app مفهومي است که کاملا متفاوت است.

دامنه استفاده اپ موبايل بسيار گسترده است. اپ موبايل در موارد مختلف اعم از بازي، تجاري، آموزشي، سبک زندگي، سرگرمي، گردشگري ، کاربردي، کتاب، سلامت و تناسب اندام، غذا و نوشيدني، بهره وري، موزيک ، ورزش، خبري، شبکه هاي اجتماعي، پزشکي و جهت يابي کاربرد دارد.

به اين ترتيب واضح است که اپ موبايل براي گروه هاي مختلف انساني و در رده هاي سني مختلف قابل استفاده و کاربردي است. Web app هم کاربرد بسيار گسترده اي دارد اما موارد استفاده آن اختصاصي تر بوده و به دليل اينکه توسعه و پياده سازي آن هزينه بيشتري نسبت به اپ موبايل دارد براي موارد اختصاصي توليد و اجرايي مي شود. بيشترين استفاده کنندگان Web app شرکت ها و سازمان ها هستندپياده سازي نرم افزارهاي تحت وب و يکپارچه در بستر موبايل واينترنت از جمله مهمترين کاربردهاي Web app به شمار مي رود.

توجه داشته باشيد وب اپليکيشن و اپ موبايل هر دو ابزار نرم افزاري بسيار سودمندي هستند که ممکن است به دلايل مختلف مورد استفاده ما قرارگيرند بنابر اين هيچ يک بر ديگري ارجحيت ندارند. آنچه سبب انتخاب يکي نسبت به ديگري است نياز خاصي است که ما در يک مطقع زماني به هرکدام از آن ها داريم. شما ممکن است در يک پروژ به طراحي Web app نياز داشته باشيد درحاليکه پروژه ديگر نياز به پياده سازي در بستر تلفن هاي هوشمند و طراحي اپ موبايل داشته باشد.

مزيت ها و ويژگي هاي وب اپليکيشن …!

 

حفظ يکپارچگي بر روي دستگاه هاي مختلف:

ويژه ترين مزيت وب اپليکيشن را به جرأت مي توان حذف محدوديت استفاده از اپليکيشن اختصاصي سيستم عامل نام برد. با ظهور وب اپليکيشن کاربران اپليکيشن Android و اپليکيش IOS ديگر محدود به اپليکيشن هاي موجود در گوگل استور و اپ استور نيستند. محدوديت اينکه يک کاربر اندرويد صرفا مي تواند از اپليکيشن هاي مخصوص اندرويد استفاده کند يا يک کاربر آيفون فقط بايد براي اپليکيشن هاي مورد نياز خود به اپ استور سر بزند با وجود وب اپليکيشن ديگر وجود ندارد. با هر سيستم عاملي مي توان فقط با وارد کردن آدرس وب اپليکيشن در نوار جستجوي مرورگر به اپ مورد نظر خود دست يافت.

حجم کم و سرعت استفاده بالا:

وب اپليکيشن ها فضايي از رم شما را درگير خود نمي کنند. تقريبا تمام کاربران اگر سري به ميزکار گوشي هوشمند يا تبلت خود بزنند با تعدادي اپليکيشن بلا استفاده رو به رو خواهد شد که بخشي از حافظه دستگاه آنها را نيز به خود اختصاص داده است. در چنين شرايطي براي دست يابي به حافظه بيشتر اپليکيشن هاي بلا استفاده حذف خواند شد. وب اپليکيشن يک صفحه در اينترنت است و فضايي از حافظه دستگاه شما را اشغال نمي کند و اين يکي ديگر از مزيت هاي ويژه آن است.

نمايش استاندارد بر روي دستگاه هاي مختلف:

وب اپليکيشن با استفاده از فناوري طراحي واکنش گرا در هر دستگاهي که جستجو شود با همان ابعاد صفحه نمايش خود را وفق داده و به صورت استاندارد به نمايش در مي آيد.

سرعت، دقت و عملکرد عالي وب اپليکيشن ها:

يکي از معايب اپليکيشن هاي بومي اين است که هر از چند گاهي بايد آنها را به روز رساني کرد تا به درستي کار کنند و نکته جالب اينجاست که اين دردسر در وب اپليکشن وجود ندارد و اين نرم افزارهاي کاربردي تحت وب به لطف فرايند سرويس ورکر هميشه به آخرين نسخه به روز هستند.

قابليت خوب اجرا بدون نياز به نرم افزار جانبي:

اپليکيش هاي تحت وب با استفاده از مرور گر کروم قابل جستجو هستند و از همه هيجان انگيز تر اين است که در پروسه دستيابي به آنها مرحله دانلود و نصب، وجود ندارد و اين يعني سرعت و راحتي کار با آنها به مراتب بيشتر از اپليکيشن هاي بومي است.

امنيت بالاي استفاده از وب اپليکيشن:

از آنجا که Web app به صورت اختصاصي نوشته مي شود از سيستم امنيتي بالايي نسبت به ساير نرم افزارهاي مشابه برخوردار است که مي تواند در حفظ اطلاعات شما نقشي اساسي ايفا کند. استفاده از بستر HTTPS در وب اپليکيشن (Web Application (PWA موجب شده تا PWA امنيت بالايي داشته باشد .

دسترسي، سرعت، دقت و عملکرد خوب:

از مهمترين مزيت هاي وب اپليکيشن دسترسي بدون محدوديت زماني و مکاني است که براي بسياري از کارکنان شرکت ها و سازمان ها يک  امر ضروري جهت دسترسي به اطلاعات شرکت در اسرع وقت است.

Web app  از دقت بسيار بالايي نيز برخوردار است و در بازيابي اطلاعات شما از مهارت بالايي برخوردار مي باشد.

از ديگر مزيت هاي وب اپليکيشن ميتوان قابليت طراحي به زبان هاي مختلف برنامه نويسي نيز اشاره نمودنکته مهم ديگر اينکه وب اپليکيشن ها قابليت نصب و قرارگيري آيکون رو دارند! در نهايت بايد توجه نمود که وب اپليکيشن ها دوران اوليه تکامل خود را سپري مي کنند و نمي توان آينده آنها را قضاوت نمود.

 

 

موضوع :
برچسب ها : وب,اپلیکیشن,(Web,Application),چیست؟,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 25 ارديبهشت 1400ساعت 11:14 توسط صدرا | تعداد بازديد : 86 | |

يکي از فانتزيام اينکه – جوک نوشته هاي فانتزي آخر خنده

 

يکي از فانتزيام اينکه – جوک نوشته هاي فانتزي آخر خنده

 

خنده بازار فانتزيام و افق

 

يکي از فانتزيام اينه زنگ بزنم پليس بگم سلام خسته نباشيد اقا اينجا پر مرده اس بعد اونم با تعجب و حول ( هول هل حل )کرده بهم بگه يا ابالفضل شما الان کجاييد منم بگم قبرستون!!

بعد اونام فک کنن مسخره شون کردم قط (غطع قتع قطع حالا هرچي ) کنن بعد بيان تا منو بگيرن تا برا ديگران عبرت (املاي اينو بلدم ) بشه بعد بيان ببينن حرفام صحت داشته شرمنده شن (ضايع بشن )

https://smslar.ir/category/%d8%a2%d9%87%d9%86%da%af-%d9%88%d8%a8%d9%84%d8%a7%da%af/%d9%85%d8%a7%d8%b2%db%8c%d8%a7%d8%b1-%d9%81%d9%84%d8%a7%d8%ad%db%8c/

:: https://is.gd/Anw09s

https://shrtco.de/A5hI5K

 

يکي از فانتزيام اينه که توي زمستون با مخاطب خاصم قرار بزارم و لپاش ?خ بزنه از سرما بعد با کش بزنم تو صورتش دردش بگ?ره …

عا? حال ميده ، عا? حال م?ده !

https://setiathome.berkeley.edu/show_user.php?userid=11116179

https://torgi.gov.ru/forum/user/profile/1632314.page

https://independent.academia.edu/NelleSeay

http://edu.fudanedu.uk/user/nelleseay1/

https://bbs.pku.edu.cn/v2/jump-to.php?url=https://smslar.ir/

http://fudanedu.uk/user/nelleseay1/

http://www.geati.ifc-camboriu.edu.br/wiki/index.php/Usu%C3%A1rio:NelleSeay1

https://lib02.uwec.edu/ClarkWiki/index.php?title=User:NelleSeay1

http://cutas-edu.xyz/fluxbb/profile.php?id=450808

https://ezproxy.cityu.edu.hk/login?url=https://smslar.ir/

 

 

 

موضوع :
برچسب ها : یکی,از,فانتزیام,اینکه,,جوک,نوشته,های,فانتزی,آخر,خنده,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 22 اسفند 1400ساعت 1:37 توسط صدرا | تعداد بازديد : 78 | |

تفاوت سرور مجازي با سرور فيزيکي

تفاوت سرور مجازي با سرور فيزيکي

سرور مجازي و سرور فيزيکي دو نوع رايج از سور کوچک‌تر تقسيم مي‌کند. ما همچنين مزايا و معايب هر دو نوع سرور را از نظر قابليت اطمينان، امنيت، کارايي و هزينه بررسي کرديم. در نهايت، ما توصيه کرديم که بسته به نوع و اندازه کسب و کار خود، سرور مناسب را انتخاب کنيد.

سرور مجازي چيست؟

سرور مجازي يک سرور مجازي است که بر روي يک سخت افزار فيزيکي قرار مي گيرد و به کمک نرم افزار هاي خاص، منابع سخت افزار را با ساير سرورهاي مجازي به اشتراک مي گذارد. به عبارت ديگر، چندين سرور مجازي مستقل با استفاده از يک سخت افزار فعال هستند. بنابراين، هزينه تهيه و نگهداري سخت افزار کمتر خواهد بود و قابليت تغيير پذيري و مقياس پذيري بالاتر خواهد بود.

سرور فيزيکي چيست؟

سرور فيزيکي يک سخت افزار است که تمام منابع آن توسط يک سرويس دهنده استفاده مي شود. به عبارت ديگر، هر سخت افزار فقط يک سرويس دهنده را پشتيباني مي کند. بنابراين، هزينه تهيه و نگهداري سخت افزار بيشتر خواهد بود و قابليت تغيير پذيري و مقياس پذيري كمتر خواهد بود.

امنيت سرور مجازي و سرور فيزيكي

امنيت يكي از عوامل مهم در انتخاب نوع سرويس دهنده است. در زير به برخي از جنبه هاي امنيتي هر دو نوع سرويس دهنده پرداخته شده است.

  • جداسازي: در سرويس دهنده فيزيكي، جداسازي فيزيكي وجود دارد يعني هيچ كس به جز شما به منابع شما دسترسي نخواهد داشت. در حالي كه در سرويس دهنده مجازي، جداسازي منطقي وجود دارد يعني شما بايد از نرم افزار هاي امنيتي مانند فاير وال، آنتي ويروس و غيره استفاده كنيد تا از دسترسي ساير سرويس دهنده ها به منابع شما جلوگيري كنيد. بنابراين، سرويس دهنده فيزيكي از نظر جداسازي امن تر است.
  • مديريت: در سرويس دهنده فيزيكي، شما مسئول مديريت كامل سخت افزار و نرم افزار هستيد و مي توانيد به روز رساني ها، پشتيبان گيري ها، تنظيمات امنيتي و غيره را خود انجام دهيد. در حالي كه در سرويس دهنده مجازي، شما فقط مسئول مديريت نرم افزار هستيد و بخشي از مديريت سخت افزار را به ارائه دهنده خدمات واگذار مي کنيد. بنابراين، سرويس دهنده فيزيکي از نظر مديريت امن تر است.
  • قابليت بازيابي: در سرويس دهنده فيزيکي، اگر سخت افزار خراب شود يا دچار حادثه شود، شما بايد زمان و هزينه زيادي صرف بازيابي داده ها و برقراري سرويس کنيد. در حالي که در سرويس دهنده مجازي، شما مي توانيد به راحتي يک کپي پشتيبان از سرويس دهنده خود را در يک محل ديگر قرار دهيد و در صورت بروز مشکل، به سرعت به حالت قبل بازگرديد. بنابراين، سرويس دهنده مجازي از نظر قابليت بازيابي امن تر است.

به طور کلي، هر دو نوع سرويس دهنده مجازي و فيزيکي مزايا و معايب خود را از نظر امنيت دارند. بسته به نوع فعاليت و نياز شما، مي توانيد گزينه مناسب را انتخاب کنيد. براي کسب اطلاعات بيشتر در مورد تفاوت سرور مجازي با سرور فيزيکي، با ما تماس بگيريد.

c2_90mo.jpg

مزايا و معايب سرور مجازي

سرور مجازي يک نوع سرويس هاستينگ است که به شما امکان مي‌دهد يک سرور اختصاصي را در يک محيط مجازي اجاره کنيد. سرور مجازي داراي مزايا و معايب خاص خود است که در اين مقاله به آن‌ها خواهيم پرداخت.

مزاياي سرور مجازي:

– قابليت انعطاف‌پذيري: شما مي‌توانيد منابع سرور خود را بر اساس نيازهاي خود تغيير دهيد و به راحتي ارتقاء يا کاهش دهيد.

کنترل بالا: شما دسترسي کامل به سرور خود داريد و مي‌توانيد نرم‌افزارهاي دلخواه خود را نصب و پيکربندي کنيد.

– هزينه پايين: شما فقط براي منابعي که استفاده مي‌کنيد پرداخت مي‌کنيد و نيازي به خريد يا نگهداري تجهيزات فيزيکي نداريد.

– امنيت بالا: سرور مجازي شما از سرور فيزيکي جدا شده و تحت تاثير حملات يا خطاهاي ديگر سرورهاي همسايه قرار نمي‌گيرد.

معايب سرور مجازي:

– عملکرد پايين‌تر: سرور مجازي شما بايد منابع خود را با سرور فيزيکي که بر روي آن قرار دارد به اشتراک بگذارد. اين ممکن است باعث کند شدن عملکرد سرور شما در زمان‌هاي بار زياد شود.

– پشتيباني محدود: شما مسئول مديريت و نگهداري سرور خود هستيد و نمي‌توانيد به پشتيباني فني از طرف ارائه‌دهنده سرويس تکيه کنيد.

– پايداري کم‌تر: سرور مجازي شما در صورت بروز خطاي فني يا حادثه در سرور فيزيکي، قابل دسترس نخواهد بود. شما بايد از روش‌هاي پشتگير گيري مناسب استفاده کنيد تا اطلاعات خود را حفظ کنيد.

مزايا و معايب سرور حقيقي

سرور حقيقي يک کامپيوتر فيزيکي است که براي ارائه خدمات شبکه به کاربران طراحي شده است. سرور حقيقي مزايا و معايب خاص خود را دارد که بايد قبل از انتخاب آن در نظر گرفته شود. در اين متن، به برخي از اين مزايا و معايب اشاره مي‌کنيم.

مزاياي سرور حقيقي عبارتند از:

– کنترل بيشتر: با داشتن سرور حقيقي، شما مالک تجهيزات هستيد و مي‌توانيد به راحتي تغييرات سخت‌افزاري يا نرم‌افزاري را اعمال کنيد. شما همچنين مسئول تعمير و نگهداري سرور هستيد و مي‌توانيد از کيفيت و امنيت آن اطمينان حاصل کنيد.

– عملکرد بالاتر: سرور حقيقي معمولاً قدرت پردازش و حافظه بالاتري نسبت به سرورهاي مجازي دارد. اين به شما امکان مي‌دهد تا برنامه‌هاي سنگين‌تر و پربار‌تر را روي سرور خود اجرا کنيد و با تعداد بالاتري از کاربران همزمان برخورد داشته باشيد.

– هزينه پايين‌تر: در بلند مدت، داشتن سرور حقيقي ممکن است هزينه پايين‌تري نسبت به استفاده از سرويس‌هاي ابري يا مجازي داشته باشد. شما فقط يک بار هزينه خريد تجهيزات را پرداخت مي‌کنيد و نياز به پرداخت هزينه اجاره يا استفاده ماهانه نداريد.

معايب سرور حقيقي عبارتند از:

  • نصب و راه‌اندازي دشوار: براي داشتن سرور حقيقي، شما بايد فضاي مناسب، تجهيزات لازم، پشتيباني فني و امکانات دسترسي به شبکه را فراهم کنيد. اين ممکن است زمان‌بر، پيچيده و هزينه‌بر باشد.
  • نگهداري و به‌روز رساني: شما بايد به طور منظم سرور خود را چک کنيد و در صورت لزوم تعويض قطعات، نصب آپديت‌ها، رفع خطاها و تامين امنيت آن اقدام کنيد. اين نگهداري و به‌روز رساني مستلزم صرف زمان، هزينه و دانش فني است.
  • کمبود انعطاف‌پذيري: با داشتن سرور حقيقي، شما محدود به ظرفيت و قابليت‌هاي سرور خود هستيد. اگر نياز به افزايش يا کاهش منابع سرور داشته باشيد، شما بايد تجهيزات جديدي را خريداري يا فروش کنيد. اين ممکن است زمان‌بر و هزينه‌بر باشد و باعث اختلال در عملکرد سرور شود.

سوالات متداول

سرور مجازي يک نوع سرويس است که به شما امکان مي دهد يک سرور اختصاصي را بر روي يک سرور فيزيکي اجرا کنيد. در واقع، شما مي توانيد چندين سرور مجازي را با استفاده از منابع يک سرور فيزيکي ايجاد کنيد. اين روش داراي مزايايي مانند کاهش هزينه، افزايش انعطاف پذيري و بهبود عملکرد است. برخي از سوالات متداول در مورد تفاوت سرور مجازي با سرور فيزيکي عبارتند از:

چگونه مي توانم يک سرور مجازي را راه اندازي کنم؟

اگر مي خواهيد يک سرور مجازي راه اندازي کنيد، ابتدا بايد يک سرويس دهنده ابري را انتخاب کنيد. سپس بايد يک پلن مناسب براي نيازهاي خود انتخاب کنيد. بعد از آن، بايد يک سيستم عامل را براي سرور خود نصب کنيد. در نهايت، بايد تنظيمات امنيتي و شبکه را انجام دهيد و سرور خود را شروع به کار کنيد.

تفاوت سرور مجازي با سرور فيزيکي چيست؟

سرور مجازي و سرور فيزيکي دو نوع سرور هستند که براي ارائه خدمات وب استفاده مي شوند. سرور مجازي يک بخش از يک سرور فيزيکي است که به صورت مجازي از آن جدا شده و منابع مستقلي را به کاربر اختصاص مي دهد. سرور فيزيکي يک دستگاه واقعي است که تمام منابع آن براي يک کاربر يا سازمان در دسترس است. سرور مجازي نسبت به سرور فيزيکي مزايايي مانند هزينه پايين تر، انعطاف پذيري بالاتر، مقياس پذيري راحت تر و مديريت آسان تر دارد. سرور فيزيکي نسبت به سرور مجازي مزايايي مانند کنترل بيشتر، امنيت بالاتر، عملکرد بهتر و پايداري بالاتر دارد.

چه زماني بايد از سرور مجازي استفاده کنم؟

سرور مجازي يک نوع سرويس هاستينگ است که به شما امکان مي‌دهد يک سرور اختصاصي را در يک محيط مجازي اجاره کنيد. از سرور مجازي مي‌توانيد زماني استفاده کنيد که نياز به کنترل بالا، امنيت قوي و منابع تضمين شده داريد. سرور مجازي به شما اين امکان را مي‌دهد که سيستم عامل، نرم‌افزارها و تنظيمات خود را بر روي سرور اعمال کنيد و به صورت مستقل از ساير کاربران عمل کنيد.

 

منبع: https://tshfidar.com

 

موضوع :
برچسب ها : تفاوت,سرور,مجازی,با,سرور,فیزیکی,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در سه شنبه 13 تير 1402ساعت 22:27 توسط صدرا | تعداد بازديد : 20 | |


صفحه قبل 1 صفحه بعد